Begin
Bio
School
Voetbal
Meer

1995

Op 10 oktober wordt ik (Bas Milan Kuiken) geboren in het OLVG (Onze Lieve Vrouwen Gasthuis) in Amsterdam Oost onder begeleiding van pap's en mam's verloskundige Laura van Deth en de gynaecologe van het OLVG, Malthy Sietaram. pap en mam wilden een thuisbevalling, maar op het laatste moment (Carolien was al enkele uren bezig met bevallen) bleek dat mijn hoofd niet naar buiten wilde komen. We zijn toen tijdens de bevalling alsnog met een ambulance naar het ziekenhuis gegaan. Daar ben ik met behulp van een vacuümverlossing ter wereld gekomen. ik had er een grote paars/rode bult van op zijn hoofdje (zie de rode cirkel op de foto hiernaast). Bij de geboorte weeg ik bijna 4 kilo.

Eten is zijn hobby...Bas is een lolbroek, de eerste jaren van zijn levenDe eerste maandenben ik een echte hongerlap. Dat merk ik pas echt als ik geen borstvoeding meer kan krijgen omdat Carolien na ongeveer een maand borstvoeding een borstontsteking krijgt. ik kriig dan afgekolfde melk en wordt bijgevoed met stevige kost (Nutrilon Forte). Als ik wat ouder ben krijg ik regelmatig papflessen om te zorgen dat ik 's nachts wat langer slaap (zodat pap en mam ook hun slaap kunnen krijgen). Maar pas als ik 1 jaar ben slaap ik soms een nacht door.

1996

Babygroep 1 Bibelebontse Berg, 5-11-1996Als ik 3 maanden ben, ga ik voor het eerst naar een kinderdagverblijf, De Bibelebontse Berg in Amsterdam Oost. ik heb het daar uitstekend naar mijn zin, en pap en mam voelen zich er ook erg thuis. Vooral met de leider Mikis kan ik het goed vinden. ik speel het liefst met Nila (altijd dikke pret) en Naomi. ik blijf hier totdat ik naar school ga, in oktober 1999.

1999

Op 4 oktober ga ik voor het eerst naar school (De Nieuwe Kring in Diemen). ik heb het er prima naar mijn zin.

2001

3 januari: de eerste zwemles (in het AGO-bad in Diemen). De eerste lessen zijn nog wat onwennig, zeker als juf Francien er niet is, maar daarna begint hij het echt leuk te vinden en gaan we af en toe na de zwemles nog vrijzwemmen.

Na de zomervakantie begint ik met judolessen bij HC Fritz. Voor de zomervakantie heb ik enkele proeflessen gevolgd en het bevalt mij goed. Omdat mam en pap het ook goed voor mijn zelfvertrouwen vinden, besluiten pap en mam mij aan te melden bij de judovereniging in Diemen. Er zitten daar ook enkele jongens uit mijn klas op en dat maakt het voor mij een stuk aantrekkelijker.

2002

ik krijg de smaak te pakken en wil ook op voetbal. pap en mam besluiten mij bij WV-HEDW aan te melden, een clubje in Amsterdam Oost waar ook wat vriendjes van mij les krijgen. Meer hierover op mijn voetbalpagina.

2003

In 2003 kreeg ik mijn oranje band met een eerste plaats beker na een vermoeiend toernooi van judo. Daarna aten we thuis pannenkoeken.